NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

- Policija je u ovom slučaju uradila sve moguće provere, pretrage, analize i nakon ispitivanja terena, ali i brojnih lica koja potencijalno mogu da imaju veze sa ovim gnusnim zločinom, došlo se do toga da je u ovom trenutku glavnoosumnjičeni za Jelenino ubistvo - njen suprug Zoran - otkriva za Telegraf izvor blizak istrazi

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Beogradska policija ima glavnoosumnjičenog za najmisterioznije ubistvo koje se u poslednjih nekoliko godina desilo na ovim prostorima. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, posle višednevne istrage i danonoćnog rada na terenu osoba za koju se najviše sumnja da je izvršio ubistvo pevačice Jelene Marjanović je ipak - njen suprug Zoran.

ŽELJA MAJKE UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Živim za dan kad će pronaći UBICU MOG DETETA!

- Policija je u ovom slučaju uradila sve moguće provere, pretrage, analize i nakon ispitivanja terena, ali i brojnih lica koja potencijalno mogu da imaju veze sa ovim gnusnim zločinom, došlo se do toga da je u ovom trenutku glavnoosumnjičeni za Jelenino ubistvo - njen suprug Zoran - otkriva za Telegraf izvor blizak istrazi, a koji je, iz razumljivih razloga, insistirao na anonimnosti.

"OBILAZIM ASTRALNE SVETOVE": MUŽ JELENE MARJANOVIĆ tvrdio da je VIDOVIT i da se seća prošlog života

- Glavni razlog je činjenica da Zoran Marjanović DVA PUTA NIJE PROŠAO POLIGRAFSKO ISPITIVANJE, iako su se u medijima pojavile drugačije informacije. On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao, prepun je rupa i nelogičnosti. Naime, u iskazu je naveo neke neverovatne detalje koji se tiču drugih osoba, sećao se čoveka sa štapom, nepogrešivo opisivao i taj štap i još bezbroj drugih detalja, ali se uopšte nije sećao ključnih stvari koje se tiču poslednjeg susreta sa Jelenom, kao ni alibija, navodi naš sagovornik, i dodaje:

NOVI DOKAZI POD LUPOM VEŠTAKA: Istraga o ubistvu Jelene Marjanović i dalje traje, postoji važan trag?

- Svi mediji u Srbiji objavili su da je Zoran Marjanović prošao poligrafska ispitivanja, tj da je prvi put prošao, ali da je ponovljeno zbog davanja iskaza pod sedativima, pa da je onda prošao i drugi put. To prosto nije tačno - oba puta je pao na poligrafu. Takođe, jedna od sumnjivih stvari je i činjenica da je Zoranov telefon baš u periodu izvršenja zločina bio isključen, pa su pokušaji praćenja kretanja preko baznih stanica bili onemogućeni, što ukazuje da postoji sumnja da je gašenje telefona urađeno s predumišljajem i da je unapred bilo isplanirano.

POZNAT UBICA JELENE MARJANOVIĆ?! Očekuje se hapšenje!

Naš izvor ipak, ne odbacuje mogućnost da je u ovom monstruoznom ubistvu učestvovalo više ljudi:

- Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je postojao jedan izvršilac, ali postoji i opravdana sumnja da u pripremi i pomaganju prikrivanja zločina učestvovalo više lica, da li kao saučesnici, ili kao pomagači. Ipak, glavni osumnjičeni u ovom trenutku je Zoran Marjanović i trenutno se radi na pribavljanju čvrstih dokaza koji bi sve ove sumnje pretočili u optužnicu i hapšenje - zaključuje izvor Telegrafa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)