JA SAM NEKAD BILA MUŠKARAC: Otkrila je svoju tajnu kolegama s posla, a oni su reagovali NEVEROVATNO (FOTO)

Zoi je smogla snage i svim kolegama poslala mejl u kojem im je objasnila svoju "situaciju". Nakon toga, nije znala šta da je očekuje kada se bude vratila na posao

Zoi iz Ontaria, u Kanadi, nekada je bila muškarac, a istinu je svojoj porodici, mužu i deci, saopštila tek prošle godine. Takođe, ovu vest su čuli i članovi njihove porodice, komšije, ali i kolege s posla!

KOJA DEVOJKA SA FOTKE NEMA PENIS? Da li možete da pogodite? (FOTO)

Njoj je najteže bilo da se vrati na posao nakon što su kolege saznale da je promenila pol. Stalno se preispitivala kako će oni to prihvatiti, da li će moći da nastavi normalno sa radom, da li će izgubiti prijatelje koje je tamo stekla...

Međutim, Zoi je smogla snage i svim kolegama poslala mejl u kojem im je objasnila svoju "situaciju". Nakon toga, nije znala šta da je očekuje kada se bude vratila na posao.

Nakon poslatog mejla, ona je dobila čak 75 divnih odgovora u kojem piše da niko ne osuđuje to što je ona uradila.

Zatim je došla na posao, a tamo ju je sačekalo iznenađenje. Kolege su se potrudile da joj naprave pravu dobrodošlicu, pa su uredili skoro sav prostor, kupili kolače i na stolu joj ostavili poruke podrške.

Na svu sreću, Zoi je imala tu sreću da radi u normalnom okruženju koje prihvata promene i ljude koji su drugačiji. Nažalost, LGBT populacija najčešće ima problema prilikom saopštavanja ovakvih informacija, te sve drže za sebe. Pre ili kasnije dolazi do psihičkog "pucanja". Međutim, Zoi nije jedna od njih!

(Telegraf.rs)