IZ KUĆE MARJANOVIĆA ODNETA SVA OBUĆA: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i tepih

U okviru istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović, iz kuće Marjanovića policija je danas u kesama odnela svu obuću više članova te porodice.

BESAN I OGORČEN ZORANOV OTAC: Odneli su ono što su hteli, dok JELENIN UBICA SA ČEKIĆEM ŠETA GRADOM! (VIDEO)

Obuća će detaljno biti analizirana i veštačena zbog eventualnog pronalaska određenih tragova.

Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i tepih, piše pink.rs

JELENINA MAJKA PONOVO SASLUŠANA U POLICIJI: Pitali je za ćerkin brak i na koga sumnja!

Jedna ekipa inspektora je otišla sa kesama, dok je stigao novi policijski džip. Kada su svi napustili kuću, Zoranov otac Vladimir zaključao je kapiju. Majka ubijene pevačice Jelene u toku dana je došla u porodičnu kuću Marjanovića.

ŠTA JE U CRNOJ KESI koju su policajci izneli iz KUĆE MUŽA JELENE MARJANOVIĆ? (VIDEO)

Jedna od komšinica porodice Marjanović rekla je novinarima da je bila u policiji kao "svedok u pretresanju".

Podsetimo, policija zasad ne odbacuje nijednu mogućnost , da je Jelena ubijena na mestu na kojem je i nađena, kao i da je ubijena na sasvim drugom mestu, a da je telo samo bačeno u kanal kod nasipa.

(Telegraf.rs)