SVAKU NOĆ SANJAM MOJU JELENU I MISLIM DA ĆU JE PONOVO VIDETI ŽIVU! Jeziv krik majke brutalno ubijene ZVEZDE GRANDA

- Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. I svaku noć je sanjam - kaže Zorica Krsmanović

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, kaže da svaku noć sanja svoju pokojnu ćerku, koja je brutalno ubijena, a za ubicom policija i dalje traga.

JELENIN POSLEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! Policija na tragu KLJUČNOG DOKAZA koji će rešiti ubistvo ZVEZDE GRANDA?

- Strašno je ovo, strašno... Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. I svaku noć je sanjam. Moje dete, moju Jelenu. Ne mogu više ovako, živim za dan kad će ubica biti uhvaćen - rekla je za Kurir sva utučena i malaksala majka pokojne pevačice, držeći se od tuge i bola za glavu i prislanjajući se na ogradu kapije.

POLICIJA DOBILA NOVU DOJAVU U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Da li KONAČNO imaju opipljiv dokaz?

Kako prenosi ovaj list, ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, a takođe se tvrdi da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE NAPUSTILA KUĆU MARJANOVIĆA: Odvezao je Zoranov brat (FOTO)

- Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin. Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gde je i kad ona ubijena, jer je očigledno da je telo kasnije odneto i bačeno u kanal - kaže sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs)