OŽENIO SE BIVŠOM UČENICOM DA GA NE BI OSUDILI ZA PEDOFILIJU: Ipak će morati da SVEDOČI protiv svog MUŽA!

Ejmi će morati da svedoči protiv muža jer to što su oni u braku ne znači da navodno zlostavljanje može da prođe nekažnjeno. Takođe, sudije su uverene da je Metju oženio Ejmi jer je pokušao da spreči njeno svedočenje

Godinu dana nakon što su brak sklopili Ejmi Nikol Koks (18) i Metju Šejn Vester (37), učenica i profesor iz Alabame, priča o njihovoj vezi i dalje interesuje javnost. Naime, Ejmi će ipak morati na sud kako bi svedočila u sporu protiv svog sadašnjeg muža!

POHOTNI PROFESOR LUD ZA UČENICOM: Seksali se kad je imala 16, a kad je napunila 18, URADIO JE OVO (FOTO)

Ejmi i Metju su prvi put spavali kada je devojčica imala 16 godina i dok je bila u školi. Ovo se smatra kao pedofilski prekršaj jer je spavao sa devojčicom mlađom od 19 godina, te će on morati da plati kaznu.

Naime, 18-godišnja Ejmi će morati da svedoči protiv muža jer to što su oni u braku ne znači da navodno zlostavljanje može da prođe nekažnjeno. Takođe, sudije su uverene da je Metju oženio Ejmi jer je pokušao da spreči njeno svedočenje.

- Naša je obaveza da zaštitimo učenike. Očigledno je da je činom venčanja muškarac želeo da spreči svedočenje i da je izvršio određen uticaj na Ejmi - rekla je sudija Pamela Kejsi.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)