OGLASILA SE OČAJNA ĆERKA (17) NESTALE SLAVICE: Ne pišite budalaštine o mojoj majci!

- Zamolila bih sve da prestanete da pišete razne budalaštine o mojoj majci. Povređujete pre svega mene, mog brata, a onda i sve njene - napisala je N. M. u svom statusu koji je objavila na Fejsbuku

N. M. (17), ćerka Slavice Kostić (37) iz Kučeva koja je nestala u Trstu pre tri dana oglasila se na svom Fejsbuk profilu povodom celokupnog događaja vezanog za njenu majku.

SRPKINJA NESTALA U TRSTU: Već tri dana od nje nema NI TRAGA NI GLASA!

Prenosimo vam njen status u celosti:

- Osećam se jako neprijatno da u ovoj situaciji komuniciram preko društvenih mreža, ali mi je više dosta besmislenih komentara. Dakle, zamolila bih sve da prestanete da pišete razne budalaštine o mojoj majci. Povređujete pre svega mene, mog brata, a onda i sve njene.

- Ona nije otišla prvi put u Italiju, već tamo živi 14 godina. Ona takođe nije otišla da se bavi prostitucijom, da se drogira ili napija kao što pojedini laju (nikada alkohol i drogu nije probala), već da radi u socijalnoj službi.

- Još nešto, zamolila bih vas da mi ne šaljete zahteve za prijateljstvo, ovo nije situacija za sklapanje novih prijateljstava. Isto tako da mi ne šaljete besmislene poruke koje u trenutnoj situaciji ništa, ali baš ništa ne pomažu! Telefon koristim isključivo da bi mi sestra i policija iz Italije javili kako stoje stvari. Ovo je ozbiljna situacija i zahvalna sam svima koji su mi iskrenu pomoć ponudili i nude. Hvala na razumevanju - napisala je N. M. posle apela koji kruži društvenim mrežama, a u kojem se mole svi koji vide nestalu Slavicu ili znaju nešto o njenom nestanku da se hitno jave policiji ili porodici.

(Telegraf.rs)