ŠIMPANZA JOJ JE UNAKAZILA LICE I ŽIVOT: Preživela je, ali joj se onda dogodila još veća tragedija! (FOTO) (VIDEO)

Nesrećna žemna je 2009. godine izgubila nos, usne, očne kapke i ruke kada ju je napala ova životinja, a 2011. godine je dobila novo lice. Međutim, sada je opet sve krenulo po zlu...

Karla Neš (62) iz Konektikata je žena kojoj je majmun Travis, širom sveta poznata šimpanza iz TV reklama, unakazio celo lice i praktično amputirao ruku. Ona je sada opet u bolnici jer njeno telo odbacuje transplatovano lice.

ŠIMPANZA POBEGLA IZ ZOOLOŠKOG VRTA: Popela se na stub i vrištala na radnika, nisu mogli da je uhvate! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos panici i potrazi za odgovorima, lekari u Bostonu tvrde da njeno lice nije ugroženo, i da ovo što joj se dešava, nije retka pojava kod pacijenata koji su bili podvrgnuti transplataciji.

- Sve u svemu, ona je dobro. Očekujemo da će ova epizoda odbijanja biti rešena narednih nedelja - navodi se u saopštenju lekara.

Lekari na kllinici za plastičnu hirurgiju su naveli da će prilagoditi svoje lekove u pokušaju da preokrenu odbacivanje.

Ona je 2009. godine izgubila nos, usne, očne kapke i ruke kada ju je napala ova životinja, a 2011. godine je dobila novo lice.

Da podsetimo, nesrećna žena je bila u poseti Travisovoj vlasnici sa kojom se družila. Šimpanza je iz čista mira skočila na jadnu ženu i bukvalno počela da joj otkida komade tkiva sa lica u potpunosti joj promenivši lični opis. Pokušavala je da se odbrani pa je ostala bez cele šake, a snimak njenog poziva policiji je ubrzo obišao i zapanjio ceo svet. Nesrećna devojka je preživela, a tek nedavno joj je tkivo na glavi poprimilo oblik lica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)