MALA JANA ZA SADA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA MRTVA: Marjanovići OTKRILI kada planiraju da joj kažu!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da njegovoj unuci još uvek neće ništa pričati o tragičnoj sudbini njene majke, jer su ih tako posavetovali psiholozi

Od ubistva pevačice Jelene Marjanović prošlo je skoro 40 dana, a još uvek niko nije osumnjičen i uhapšen za taj brutalan čin. Oko cele istrage podigla se velika prašina u medijima, a svakako je najteže njenoj porodici.

TUGA: Muž Jelene Marjanović otkrio koja je bila njena POSLEDNJA ŽELJA!

Njena majka Zorica Krsmanović i članovi porodice Marjanović utučeni su i sve ovo vreme čekaju da ubica bude uhvaćen i uhapšen.

NOVI PRAVAC ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE: Jelena je slučajna žrtva, ubili je jer se branila?

Svakako, najteže je maloj Jani koja još uvek ne zna šta se dešava sa njenom majkom.

NAJNOVIJA TEORIJA ZAVERE O JELENINOM UBISTVU LEDI KRV U ŽILAMA: Ubica je pre 20 godina silovao devojku na nasipu smrti?

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice kaže da njegovoj unuci još uvek neće ništa pričati o tragičnoj sudbini njene majke, jer su ih tako posavetovali psiholozi.

Jana pita stalno za Jelenu, ali u dogovoru sa psiholozima mi joj govorimo da se izgubila. Smatraju da pre sedme godine ne treba da zna istinu, jer bi saznanje da joj je majka ubijena ostavilo traume - rekao je Vladimir.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila, a njeno telo policija je pronašla dan kasnije bačeno u kanalu, u naselju Crvenka.

(Telegraf.rs)