POMAMA KLINACA ZA SEKS RULETOM: Čuvajte se, dolazi nam najopasnija erotska igra na svetu! (VIDEO)

Izopačeni vid zabave, bizarna erotska igra nazvana "Seks rulet", organizuje se u zatvorenom prostoru, i u njoj učestvuju odabrane biseksualne osobe, ali obavezno i jedna HIV zaražena osoba. Učesnici međusobno stupaju u polni odnos, ne znajući ko je zaražen

Izopačeni vid zabave, bizarna erotska igra nazvana "Seks rulet",koja se organizuje u zatvorenom prostoru, gde učestvuju odabrane biseksualne osobe, ali obavezno i jedna HIV zaražena osoba. Učesnici međusobno stupaju u polni odnos, ne znajući ko je zaražen, i na taj način rizikuju da dobiju razne polne bolesti.

SLOVENAČKI RULET: Seks žurke s HIV zaraženim osobama stigle u Beograd!

Uznemirujući izveštaji pomame za ovom seksualnom zabavom, pojavili su se u Španiji, koja je glavni krivac, za vrtoglavi rast polno prenosivih infekcija.

MISLILI STE DA STE ČULI I VIDELI SVE? Oprostio ocu monstrumu što ga je zarazio AIDS-om (FOTO) (VIDEO)

"Seks parti", ima više formi, od kojih jedna podrazumeva, samo one osobe koje su zaražene sidom.

Na drugim zabavama, gostima se daju posebne tabletice, kupljene na crnom tržištu, koje navodno mogu da izleče virus. Ove žurke se nazivaju "Bluz", a ime su dobile upravo po boji ovih lekova.

Ovo su najopasnije polne bolesti koje se dobijaju ORALNIM SEKSOM!

Zasada se 4.500 ljudi leči od HIV-a, kažu sa jedne Klinike za infektivne bolesti, koja ima preko 100 poseta dnevno, koje su vezane za tretmane lečenja od ovog virusa.

Četvrtina mladih u starosti od 15 do 24 godine, ne strepi od ovog virusa.  Psihoseksualni terapeut Kejt Mori je objasnila  zašto tinejdžeri učestvuju u ovakvim izazovima.

- Odlazak na "Seks rulet" žurke, ima veze sa adrenalinom, što je veći rizik, to je veće uzbuđenje u seksu, koje naravno vrlo kratko traje - rekla je ona.

(Telegraf.rs / Izvor: dailystar.co.uk )