Tomislav Nikolić glasao za Tadića!

Imenjak i prezimenjak kandidata SNS-a za predsednika Srbije, iz sela Čumić kod Kragujevca, prvi put izašao na izbore i glasao za lidera DS

Na biračkom mestu u selu Čumić kod Kragujevca Tomislav Nikolić je odlučio da na glasačkom listiću zaokruži ime predsedničkog kandidata Borisa Tadića.

On je rekao da je prvi put u životu glas dao Tadiću i da se nijednog trenutka nije premišljao.

- Nisam još za Tadića čuo da je nekad nešto ukrao! On čovek skoro pa ništa nema od imovine, živi od te svoje plate. To je bilo presudno - mislim da predsednik mora da bude pošten. U stvari najpošteniji! Drugo, lepo je vaspitan. Nisam čuo od njega neke uvredljive i ružne reči za bilo koga ili da nešto uče i buče! Deluje mi sigurno i staloženo - kaže Tomislav Nikolić (70).

Tomislav, koji je nekoliko godina stariji od svog imenjaka i kandidata SNS-a za predsednika Srbije, do juče nikada nije izlazio na izbore.

Nekada mu se, kaže, sviđao Vuk Drašković. Ali, nije uspeo da ga do kraja osvoji i zasluži njegov glas. Zbog toga, dodaje, ovog puta glas nije mogao da dodeli ni svom imenjaku, prezimenjaku i zemljaku.

- Slobodan sam čovek. Ne zavisim ni od koga, pa ni od države. Mogu da odlučujem kako ja hoću, pa i to da li ću glasati za Tadića. Šta mi ko može. Najvažnije je kada sve pošteno zaradite. Onda možete da mislite svojom glavom. Nikad ne menjam stavove. Kod mene nema danas jedno, sutra drugo - tvrdi Tomislav Nikolić.

Tomislav Nikolić iz Čumića nikada uživo nije sreo Borisa Tadića. Kandidata Srpske napredne stranke i svog imenjaka Tomislava Nikolića video je nedavno i upoznao se s njim dok je u kampanji prolazio kroz selo.

- Poštujem ja njega. I sviđa mi se ovako kad ga vidim. Ali, kad progovori, nešto mi ne štima! Ne znam ni ja tačno šta... Osim imena i prezimena, s predsednikom naprednjaka, nemam neke velike sličnosti. On čovek visok dva metra, a ja tek metar i šezdeset – kaže Nikolić.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)