TINEJDŽERKE SILOVALO PO 30 MUŠKARACA: Snimak grupnog silovanja u Brazilu procureo na internet!

Policija je odmah izdala nalog za njihovo hapšenje, a nekoliko dana nakon silovanja devojka je saznala da su silovatelji postavili snimak na internet

Više od 30 muškaraca osumnjičeno je da su silovali tinejdžerke u Rio de Žaneiru i objavili taj video na društvenim mrežama. Policija je momentalno izdala nalog za njihovo hapšenje.

HOROR: Igrali "kamen, papir, makaze" kako bi odredili ko će PRVI da SILUJE DEVOJČICU (VIDEO)

Jedna devojka je prijavila policiji da je u subotu otišla kod svog dečka u jednu favelu u Riju i da je izgubila svest. Kada se probudila, bila je gola, povređena i okružena muškarcima.

Policija je odmah izdala nalog za njihovo hapšenje, a nekoliko dana nakon silovanja devojka je saznala da su silovatelji postavili snimak na internet.

Snimak je podeljen mnogo puta i ispod njega su postavljeni mizogenistički komentari, ali su ubrzo nalozi na kojima se nalazio suspendovani.

Napad je šokirao Brazil i aktivisti su pokrenuli kampanju protiv, kako kažu "kulture silovanja" u Brazilu i pozvali na proteste.

Prema statistici na svakih 11 minuta se desi napad na neku ženu u Brazilu. Muškarci i žene masovno preko društvenih mreža govore o tome da su žrtve silovanja nezaštićene u Brazilu.

(Telegraf.rs)