IZREŠETAO BIVŠU ŽENU SA 15 METAKA, PA REKAO DA NIJE HTEO DA JE UBIJE: Dragan S. osuđen na doživotnu robiju!

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari

Dragan Sekulić (38) osuđen je u Ohaju na doživotnu robiju zbog ubistva bivše supruge Željke (35). On je 9. decembra u ženu ispalio 15 hitaca, a na sudu je izjavio da "nije imao nameru da je ubije".

OVIH 6 ŽENA JE MISTERIOZNO NESTALO IZ MALOG GRADA: Četiri su ubijene, dve još nisu pronađene!

Sekulić je tvrdio da nije imao nameru, a obrazloženje na pitanje zašto je ispalio 15 hitaca jeste da je čuo da je u vezi sa kolegom, pa je imao "prekid filma", prenosi Alo.

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari. Jedan metak je ostao zaglavljen u cevi.

Pištolj kalibra 45 milimetara nije bio njegov, već ga je uzeo iz garaže svog brata. Veštačenjem oružja utvrđeno je da je na pištolju njegov DNK. Posle zločina u iznajmljenim kolima je pokušao da pobegne ka aerodromu "Akron Kanton".

Dragan je sa porodicom iz Hrvatske izbegao u Srbiju gde je upoznao Željku, pa su u SAD emigrirali 2002. U braku su dobili dve ćerke, koje sada imaju devet, odnosno 13 godina. Avgusta prošle godine su se razveli, a Željka je navodno ubrzo posle toga počela novu vezu.

Samo dve nedelje pre gnusnog zločina, 24. novembra, pokušao je da je ubije tako što je kamionom izgurao njen automobil u jarak.

(Telegraf.rs)