MAJKA DRŽALA ĆERKI NOGE, dok ju je rođak SILOVAO!

- Devojka je jecala, bolelo joj je to što su joj uništili život i oduzeli nevinost na ovakav način. Ovo su ozbiljni problemi u odnosu majka-ćerka - rekao je tužilac na sudu u Viktoriji

Jezivo silovanje dogodilo se u Melburnu kada je pre pet godina devojčicu (12) silovao rođak (42). Da stvar bude gora, u tome mu je pomogla devojčicina majka (55) koja je svojoj ćerki držala noge dok ju je rođak zlostavljao!

Devojčica je uporno molila da brat prestane, međutim, on je nije poslušao, a ubrzo je dobio i "podršku" od njene majke koja mu je pomogla u ovom gnusnom zločinu.

- Ovo je ogroman greh. Uništili su joj nevinost - rekao je tužilac Majkl Henesi na sudu.

Inače, majka i rođak su bili u seksualnoj vezi, a tinejdžerku su počeli da zlostavljaju pre pet godina. Oni su čak i živeli zajedno, nakon što se žena razvela.

- Devojka je jecala, bolelo joj je to što su joj uništili život i oduzeli nevinost na ovakav način. Ovo su ozbiljni problemi u odnosu majka-ćerka - dodao je tužilac.

Brat i majka su zbog silovanja morali da se pojave na Okružnom sudu u Viktoriji, u Melburnu, gde su oboje proglašeni krivim.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)