SERIJSKI UBICA OSUĐEN JE NA SMRT JER MU JE UBIO ĆERKU: Ali ovaj otac je odlučio da mu sam presudi kad ga je video! (VIDEO)

Očigledno je želeo da iskali sav svoj bes na ubici i na taj način barem malo osveti svoju ćerku

Serijski ubica Majkl Madison ubio je tri devojke, 18-godišnju Širelidu Teri, 38-godišnju Angelu Deskins i 28-godišnju Šetišu Šil zbog čega je osuđen na smrtnu kaznu. Međutim, iako je Majklu već izrečena presuda, prilikom suđenja otac Širelide nije mogao da izdrži, pa je nasrnuo na čoveka koji je surovo ubio njegovu ćerku!

LICE SERIJSKOG UBICE: Ovo je čovek koji je SILOVAO i UBIO 9 ŽENA (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko minuta nakon što je Majklu izrečena smrtna presuda Teri je nasrnuo na njega i krenuo da ga besno udara. Očigledno je želeo da iskali sav svoj bes na ubici i na taj način barem malo osveti svoju ćerku.

Inače, sve tri devojke su ubijene u Ohaju.

- U ovom trenutku, pretpostavljam, mi bismo trebali da oprostimo ovom klovnu što je ušao u naše porodice i ubio našu decu - rekao je Teri.

Odmah nakon te izjave, Teri se naglo okrenuo ka Madisonu, koji je sedeo za optuženičkom klupom, a onda je naskočio na serijskog ubicu. Policija je jedva uspela da ih razdvoji, a ubrzo su naredili svima da napuste sudnicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)