ISPOVEST ĆERKE UBIJENE SLAVICE KOSTIĆ: Rekao je da će sve biti u redu, a onda je telo moje majke pronađeno na deponiji!

Dragoslav je u policiji rekao da mu se kobne noći učilnilo da Slavica spava pored švalera, pa mu je pao mrak na oči, i ubio je zbog ljubomore

Nevena Manojolvić (17) iz Kučeva, ćerka Slavice Kostić (37), koju je 25. aprila u stanu u Trstu nožem ubio bivši muž Dragoslav Kostić (61), kaže da je od trenutka majčinog nestanka sumnjala, da joj je on naudio.

"ŽELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRŠE KAO MOJA ĆERKA": Stravičan vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivši muž!

Ćerka Nevena, je bila zabrinuta za majku, pa je pozvala Dragoslava, da vidi zna li šta je sa njom, a on ju je tešio i glumeo da je zabrinut.

MASOVNA TUČA U PIVNICI U NIŠU: Gosti započeli makljažu, na kraju uleteli konobari i suvlasnik!

- Plakala sam, a on mi je govorio, ne brini sve će biti u redu. Ipak sam osećala, da nešto krije, i rekla mu "ako se nešto desi, ti ćeš mi biti kriv". Završili smo razgovor, a nakon mesec i po dana, telo moje majke je pronađeno na deponiji - ispričala je Nevena, piše Informer.

Podsetimo da je 24. aprila Slavica krenula iz Kučeva u Trst, da se brine o starijem bračnom paru. Stigla je u stan gde živi Dragoslav i9 poslala ćerki SMS "Dobro sam, idem da spavam". Nekoliko sati kasnije Dragoslav je ušao u njenu sobu naoružan, i četiri puta je izbo nožem.

On se potom onesvestio pored leša i ujutru očistio sve tragove. Telo je uvio, stavio u gepek od auta, i odvezao prema Sloveniji. U mestu Kreplja na divljoj deponiji, bacio je njen leš, i vratio se nazad.

Kada je Nevena prijavila nestanak majke policiji, u istragu su se uključili i italijanska, kao i inspektori iz Slovenije i Hrvatske. Sumnja je odmah pala na Dragoslava, koji je spalio pasoš, kako bi sakrio prelaske granica tih dana.

Međutim kamere sa graničnih prelaza Bajakovo, kao i na benzinskoj pumpi u Italiji su ga snimile, a to se desilo za vreme Slavičinog nestanka. Dragoslav se 22. maja vratio u Italiju, gde je uhapšen, i nekoliko dana potom i priznao zločin. Slovenački policajci su pronašli leš 9. juna, i to u poodmakloj fazi raspadanja.

On je u policiji rekao da mu se kobne noći učilnilo da Slavica spava pored švalera, pa mu je pao mrak na oči, i ubio je zbog ljubomore.

(Telegraf.rs)