"OSVETIO SAM SMRT SINA JOVICE, SADA MOGU DA UMREM": Detalji stravične Stojanove KRVNE OSVETE!

- Osvetio sam mog sina Jovicu i sad mogu mirno da umrem, ali sa nama će na onaj svet i Dragan Stepić, zbog kojeg je moj sin nastradao - rekao je Stojan policajcima

Stojan Stanojević (67) je ubio Dragana Stepića, koji je nekada radio u „Preduzeću za puteve“ kao nadzornik na gradilištu na kojem je 2002. poginuo Stojanov sin.

KRVNA OSVETA USRED SRBIJE? Stojan čekao 14 godina, pa zbog mrtvog sina - ubio Dragana!

"Osvetio sam mog sina Jovicu i sad mogu mirno da umrem, ali sa nama će na onaj svet i Dragan Stepić, zbog kojeg je moj sin nastradao" - rekao je prekjuče Stojan policajcima. pola sata nakon što je Stepiću ispalio hitac iz pištolja u stomak, prenosii Informer.

KRVNA OSVETA PRENESENA SA KOSOVA U ŠVAJCARSKU: Ubijeno 14 ljudi iz dva zavađena kosovska klana

U policiji se pojavio potpuno smiren i hladan posle izvršenog zločina.

- Došao je u policiju predao pištolj, prijavio da je ubio čoveka, i da sad mogu da rade sa njim šta hoće "jer je pravda konačno zadovoljena" - rekao je za Informer izvor blizak istrazi.

Stepićeva privatna firma izvodila je radove na gradilištu u Jugovićevoj ulici. Stojan S. prišao je Stepiću, bez reči ispalio jedan metak u njega. Teško ranjeni vlasnik firme odvezen je u požarevačku bolnicu, gde je preminuo, a napadač je odmah uhapšen. On je sačekao policiju na mestu zločina.

Stojan je dugo planirao osvetu, to potvrđuje i činjenica da je pre više od godinu dana osuđen na šest meseci zatvora, zbog nelegalnog posedovanja oružja. Prethodno mu je pronađena automatska puška koju je nabavio u Makedoniji.

- Srela sam muža na ulici, neposredno pre ubistva. On je godinama govorio da će to da uradi, ali nisam verovala da će zaista to da učini - priča očajna Divna i dodaje:

- Stojan je stalno krivio Dragana za Jovičinu smrt pre 14 godina. Našeg Jovicu je zatrpala zemlja u kanalu dubokom četiri metra. Stojan je smatrao da je Dragan kriv za to i nikad mu nije oprostio.

Divnina i Stojanova ćerka, Sonja Stanojević kaže da su na sudu očekivali pravdu, ali da je Stepić dobio veoma blagu kaznu.

- Dobio je šest meseci kaznu, i to uslovno. Nikad nije dolazio ni da nam izjavi saučešće, niti je rekao da se kaje. To moj otac nije mogao da prihvati zato je to uradio - navodi Sonja.

Stanojeviću je određen pritvor do 30 dana i tereti se za ubistvo, za šta mu preti od pet do 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)