ISPRAĆAJ VLADIMIRA M. NA VEČNI POČINAK: Kuknjava i jecaji na sahrani slučajne žrtve MASAKRA U Žitištu! (FOTO) (VIDEO)

- Uzeo je slobodan dan u Elektrovojvodini, gde je radio kao dispečer. Došao mu je prijatelj iz Nemačke i izašli su sa suprugama i prijateljima na piće i koncert. Planirali su da raspale roštilj, ali eto, ubi ga ljubomorni ludak - ispričala je za Telegraf tetka mučki ubijenog Vladimira Mijatovića

Porodica i prijatelji okupili su se danas da na večni počinak isprate Vladimira Mijatovića (40), žrtvu koju je ubio Siniša Zlatić u masakru u Žitištu kada je iz "kalašnjikova" pucao u kafiću "Makijato" 2. jula. Za sobom je ostavio suprugu Draganu i dvoje dece od Anju (16) i Milan (13).

(VIDEO) Jeziva hronologija! Ovi masakri su potresli Srbiju

Mijatović je te kobne večeri izašao da popije piće sa suprugom Draganom, kada je Siniša Zlatić izvadio kalašnjikov i ubio svoju suprugu Dijanu Zlatić, najverovatnije zbog ljubomore, a zatim redom pucao u prisutne goste.

Radio je kao dispečer u Elektrovojvodini, a pre nego što je usmrćen planirao je da zajedno sa Stevanom Jojićem – koji je doputovao iz Švedske i za koga se u javnosti spekuliše da je bio u emotivnom odnosu sa Dijanom, pripremi bogatu trpezu.

- Uzeo je slobodan dan u Elektrovojvodini, gde je radio kao dispečer. Došao mu je prijatelj iz Nemačke i izašli su sa suprugama i prijateljima na piće i koncert. Za danas su planirali da raspale roštilj, ali eto, ubi ga ljubomorni ludak - ispričala je za Telegraf tetka mučki ubijenog Vladimira Mijatovića.

NEIZRECIVA TUGA U KUĆI MIJATOVIĆA: Stiglo telo Vladimira, iza njega su ostali ćerka (16) i sin (13) (VIDEO)

Njegova supruga rekla je da je kobne večeri bio odlično raspoložen i da su neposredno pre ubistva razmenjivali nežnosti u kafiću.

Navodno je tragične noći sedeo u kafiću "Makijato" u društvu svoje supruge Dragane, Stevana Jojića, Dijane Savanović i Jovane Popović - žrtava krvavog pira Siniše Zlatića.

IZAŠAO SA SUPRUGOM NA PIĆE I POGINUO: Nastradali Vladimir Mijatović planirao da danas roštilja sa prijateljima (FOTO)

Vladimir Mijatović je preminuo posle operacije, lekari nisu uspeli da mu pomognu i podlegao je povredama. 

U dvorištu njegove kuće kao i u kući vladali su mučna tišina i muk tokom opela.

Deca iz razreda njegove ćerke (16) nosila su cveće. Minimum 500 ljudi okupilo se da na večni počinak isprati nevino stradalog Vladimira Mijatovića.

Drugari njegove dece iz zrenjaninske gimnazije doneli su venac.

Za vreme opela jednom od prisutnih je pozlilo i pao je u nesvest, pa su ga prijatelji odmah stavili u kola i odvezli u Hitnu pomoć.

Podsetimo, Vladimir Mijatović jedna je od pet žrtava krvavog pira Siniše Zlatića u kafiću "Makijato" u Žitištu.

Tokom povorke prolamali su se krici njegove žene Dragane, koja je, podsetimo kobne noći bila s njim. Držali su je rodbina i prijatelji tokom povorke ka groblju.

- Jao, bože, ja ne mogu! - u neverici je kukala nesrećna Mijatovićeva udovica.

Tokom sahrane najpotresnija scena bila je nakon spuštanja kovčega supruga Dragana, sin i ćerka nisu znali ko će koga da teši.

(Telegraf.rs)