Skandalozna tvrdnja komšija iz Borče: "RADA I ZORAN SU SE SPANĐALI!"

Jedna od komšinica rekla nam je i to da se Rada i Zoran poznaju od ranije

Zoran Marjanović, suprug tragično ubijene Jelene Marjanović iz Borče, ne prestaje da intrigira javnost ni gotovo tri meseca nakon svirepog zločina nad pevačicom Granda, čiji ubica nije pronađen. Kada su u javnost dospele SMS poruke koje je on razmenjivao sa Radom iz Beča i kada je počelo da se spekuliše da se doselila u Borču, ekipa Telegrafa zaputila se tamo kako bismo proverili glasine.

Tragom priče da se Rada Matić doselila u Borču i da živi u blizini porodične kuće Marjanovića, otišli smo kako bismo kod meštana i komšija proverili informacije.

- Njena komšinica nam je rekla da se Rada doselila u Borču i da živi u blizini Zorana. To nam je potvrdila i vlasnica kuće koju Rada iznajmljuje - otkrile su Telegrafu meštanke ovog naselja, a jedna od njih dve je dodala:

NEKI ZAVRŠE MISIJU, PA IH BOG UZME RANIJE: Rada pokazala Zoranovu NAJJEZIVIJU poruku (FOTO)

- Čula sam da su se Rada i Zoran "spanđali" posle svega, ali ne isključujem mogućnost da je ovo, možda, još jedan plan policije - zaključila je komšinica Marjanovića, koja je želela da ostane anonimna.

Ekipa Telegrafa je došla do kuće u kojoj, navodno, stanuje Rada. Na prozoru je stajala žena tamne kose koja je, čim nas je ugledala, spustila roletne.

"ČULA SAM DA SE RADA SA ZORANOM ZNA OD RANIJE": Komšinica Marjanovića otkriva nove detalje AFERE!

Podsetimo, jedna od komšinica Zorana Marjanovića rekla je nedavno da postoje glasine da se Rada i on poznaju od ranije.

(Telegraf.rs)