MOJ SIN NEMA VEZE SA UBISTVOM DRAGANE STANKOVIĆ: Progovorio otac MONSTRUMA IZ ZAJEČARA (FOTO) (VIDEO)

- Večeras ističe 48 sati i onda ga privode kod sudije. Zvali su me iz policije zbog dugova jer ih je imao puno - rekao je za Telegraf otac monstruoznog ubice iz Zaječara

Vladica Rajković u selu Vratarnice mučki je oteo, prebio, silovao i na kraju ubio Anđelinu Stefanović (3). Meštani ovog sela ne pamte zločin u Zaječaru sličan ovome, a tvrde i da je Rajković odgovoran i za smrt Dragane Stanković, koja se vodi kao nestala već 20 dana i s kojom je, kako za Telegraf tvrde meštani, bio u vezi. Njegov otac kaže da su mu u policiji rekli da njegov sin sa njenim nestankom nema ništa.

- Upravo sam se vratio iz policije i rekli su mi da Vladica nema veze s nestankom Dragane Stanković. Tražio sam da ga vidim i pitam zašto je ovo učinio, ali nisu mi dali - rekao je za Telegraf ubicin otac Nebojša Rajković.

- Večeras ističe 48 sati i onda ga privode kod sudije. Zvali su me iz policije zbog dugova jer ih je imao puno. Čak je došao i neki čovek u selo, ispostavilo se da i njemu duguje novac. Ja sam mu rekao da to sa mnom nema veze i da ne mogu novac da mu vratim - ispričao je otac monstruoznog ubice.

VRUĆINA JE KRIVA, MONSTRUM JE PROKLJUČAO: Neobično mišljenje psihoterapeuta o zločinu u Zaječaru

On je dodao i to da niko nije mogao da pretpostavi da bi njegov sin mogao tako nešto da uradi.

Podsetimo, rođeni brat ubice Vladice Rajkovića rekao je da "skota treba ubiti".

Skota treba ubiti! – a zatim je rukom udario u traktor.

(Telegraf.rs)