GUARANA FREE JUMP najveca atrakcija na EXITu! (FOTO)

Sudeći prema redovima, posebna atrakcija na nedavno završenom EXIT-u, pored odličnog muzičkog programa, bili su skok u džinovski jastuk i ziplajn koje je povodom 20. rođendana organizovala GUARANA

Hiljade posetilaca tiskale su se da dočekaju svoj red i da na simboličan način, uz nalet adrenalina, "skoče" u GUARANA zonu ili ziplajnom dođu do susednog stejdža.

Nezaboravno iskustvo skakanja sa velike visine razmrdalo je posetioce i omogućilo im da osete jedinstveno festivalsko iskustvo, a za pokazanu hrabrost dobijali su i interesantne poklone.

Jedan od najpopularnijih stejdževa na festivalu bio je NO SLEEP NOVI SAD awakened by GUARANA u do sada najspektakularnijem izdanju.

U obliku prepoznatljive ogromne i budne sove, ova bina sva četiri dana privlačila je vizuelnim efektima, specijalnim svetlosnim mapingom i laserima, a da usijana atmosfera potraje do jutra brinuli su se velikani svetske elektronske scene, rezidenti najpopularnijih klubova iz Berlina, Pariza i Barselone.

Divlja atmosfera trajala je do raniih jutarnjih sati i na sve popularnijem GUARANA AS FM stejdžu.

Za četiri dana, Novi Sad je ugostio ljude iz celog sveta, a programima i atrakcijama poput ovih koje je organizovala GUARANA, EXIT je opravdao titulu najboljeg evropskog festivala.

EXIT avantura nastavlja se na Sea Dance festivalu na plaži Jaz, od 14. do 16. jula.

(Telegraf.rs)