"AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU": Progovorila MAJKA MONSTRUMA iz Zaječara!

- Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede - otkrile su nam komšije ove porodice

Nakon vesti da majka Vladice Rajkovića, koji je počinio stravični zločin u Zaječaru, živi u Resniku, ekipa Telegrafa uputila se tamo da sazna detalje njihovog odnosa.

Srbiju je zgrozilo saznanje da je Rajković na proslavi prvog rođendana svoje bratanice u subotu 9. jula na prevaru oteo, surovo silovao i krvnički tukao do smrti Anđelinu Stefanović (3). Nakon što je priveden, priznao je da je golim rukama zadavio i Draganu Stanković, ženu s kojom je živeo, a njeno telo uvio u krvavi jorgan i bacio u Timok. 

- Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede - otkrile su nam komšije ove porodice.

Zoričin muž, kako on tvrdi, zvao je Rajkovića da dođe kod njih u Resnik i nudio mu novac, ali on nije želeo.

- Pre desetak godina znam da je išao u Beograd da upozna polusestru, ali priča se da nije hteo da vidi majku. Znam i da je Perica bio u stalnom kontaktu sa tom polusestrom dok se nije oženio - dodao je komšija.

On navodi i to da ih majka nije napustila, već je morala da ode jer je Rajkovićev otac, kako komšija govori, bio nasilan.

SVI TRAŽE SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA KOJI JE SILOVAO I UBIO ANĐU (3): Kad pročitate ove MUDRE REČI, možda se predomislite!

- Čuo sam da Zorica nema nijednu sliku iz detinjstva sa Vladicom i Pericom, svojim sinovima iz prvog braka - izjavio je komšija.

Pogledajte video-prilog o deci koju su pobili monstrumi.

(Telegraf.rs)