"SVE SAM PREDOSETIO, DA SAM BIO NA ROĐENDANU, ANĐA (3) BI BILA ŽIVA": Stravičan vapaj brata silovanog i ubijenog anđela!

- Tog dana sam bio sam u selu na raspustu. Nije mi se ni išlo na rođendan. A da sam bio, možda do ovoga ne bi ni došlo... Anđa bi se sada igrala sa mnom - potresen je brat

Foto: Telegraf

Brat Anđeline Stefanović (3), koju je surovo brutalno silovao i svirepo ubio monstrum Vladica Rajković u zločinu kod Zaječara, potresen je vešću da je njegova sestra po majci stradala na ovako krvnički način.

- Plakao sam i pre nego što su mi rekli da je mrtva. Osetio sam nešto u grudima što me je teralo na plakanje. Suze su same išle... Nešto kasnije rekli su mi da je Anđa mrtva i ispričali kako ju je Vlada ubio - rekao je 13-godišnji dečak za Alo.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

On dodaje da ne bi dopustio da Rajković odvede njegovu sestru da je i on bio na rođendanu.

- Tog dana sam bio sam u selu na raspustu. Nije mi se ni išlo na rođendan. A da sam bio, možda do ovoga ne bi ni došlo... Anđa bi se sada igrala sa mnom - potresen je brat.

Nikome nije bilo dozvoljeno da vidi nesrećno stradalu devojčicu, jer je sanduk bio zatvoren.

ANĐELINA JE MONSTRUMA VOLELA I ZVALA "LUDI BATO": Ovo je najpotresniji detalj ZLOČINA koji je potresao Srbiju

- Voleo sam je jer je bila moja najmlađa sestra, a i volela je da se igra sa mnom - plačući je rekao brat.

Vladica Rajković priznao je da je ubio i Draganu Stanković, ženu s kojom je živeo, i da je njeno telo bacio u Timok. Pokazao je mesto na kome je ubio.

(Telegraf.rs)