"SAMO SMRTNA KAZNA JE ZA NJEGA!": Bespomoćni KRICI Anđelinine (3) neutešne bake

- Moj sin Dalibor je to veče hteo da ga ubije. Njegov rođeni brat je takođe pokušao da ga dohvati - uzrujano je rekla Dušanka, baba ubijene Anđeline (3)

Baba Anđeline Stefanović (3), koju je krvnički silovao i ubio Vladica Stefanović, a potom priznao da je ubio i Draganu Stanković (47), kaže da se i oni zalažu za uvođenje smrtne kazne u Krivični zakon Republike Srbije.

- Vladica nije zaslužio ništa drugo osim smrtne kazne. Evo, čujem sad komentare i od rođaka Dragane Stanković. Kažu da mu ne treba advokat, da se nadaju da će ga stići kazna od ostalih zatvorenika pre suđenja - kaže baka ubijene Anđeline i dodaje da su Vladicu umalo linčovali meštani kobne večeri.

"NIJE DOVODIO DEVOJKE KUĆI, MISLIO SAM DA JE STIDLJIV!": Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo šta će ga pitati!

- Moj sin Dalibor je to veče hteo da ga ubije. Njegov rođeni brat je takođe pokušao da ga dohvati - uzrujano je za Blic rekla Dušanka.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

Ona je rekla da tvrdnje da je Vladica dovodio Anđelinu kući da se igraju kod njega u sobi.

SMRT MALE ANĐELINE ĆE PROMENITI SRBIJU: Uvodi se DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUME?

- Ja ne pravdam tog monstruma, ali to nije tačno. Naše dete nije išlo tamo. Viđao je Anđu samo u našem dvorištu. Dolazio je kod nas. Znao je da priča sa Anđom na ogradi. Zvao je da je provoza traktorom, a ona mu je govorila: „Neću, bato, ti brzo voziš.“ Tako ga je zvala „bato“, a on monstrum, ubi dete, upropasti nas sve - dodala je.

Rekla je i to da Vladica zaista pre monstruoznih zločina nikome nije bio sumnjiv.

(Telegraf.rs)