UŽAS: Poznati srpski restoran izgoreo u stravičnom požaru! (FOTO)

Kako još nezvanično saznajemo, do požara je došlo paljenjem peći u kuhinji restorana kada je osoblje počelo sa radom, u momentu vatra je uhvatila krov od trske i plamen je počeo da se širi

Deo poznatog zrenjaninskog restorana "Debela mačka" koji se nalazi u delu grada pod nazivom "Šećerana" buknuo je danas u požaru, u ranim jutarnjim časovima. Kako još nezvanično saznajemo, do požara je došlo paljenjem peći u kuhinji restorana kada je osoblje počelo sa radom, u momentu vatra je uhvatila krov od trske i plamen je počeo da se širi.

- Ceo krov je izgoreo, vatra se neverovatnom brzinom širila - priča nam jedan od očevidaca koji je toga trenutka prolazio pored restorana. Najpre sam video dim, a onda kako sam se približavao restoranu, ugledao sam da gori. Ljudi su stajali ispred i vatrogasci su brzo stigli - priča nam meštanin koji kaže da je rado dolazio u ovaj restoran.

POŽAR U NOVOM BEOGRADU: Zapalila se baraka, na Pet centru popucala stakla! (FOTO) (VIDEO)

Ubrzo nakon nemilog događaja došla je Vatrogasna jedinica koja je lokalizovala požar, ali se gust dim još dugo širio čitavim naseljem.

OVAKVA EKSPLOZIJA SE JEDNOM VIĐA: Nesreća kod Zrenjanina PRESTRAVILA svedoke! (VIDEO)

U trenutku izbijanja požara u restoranu "Debela mačka" nije bilo gostiju, sem osoblja restorana koje je prošlo bez povreda.

Istraga je u toku, a zašto je došlo do izbijanja požara, znaće se nakon detaljne istrage.

(D.S.)