BRAT SRPSKOG POLITIČARA U GEJ SKANDALU: Žena ga uhvatila na gomili s muškarcem!

U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo, tvrdi dobro obavešten izvor

Još 2009. godine rođeni brat jednog političara iz Pomoravlja koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je "na delu" kako vara ženu. I to ne bi bilo tako netipična priča da nije uhvaćen u prevari sa - muškarcem, piše Alo! 

Uhvatila sam MUŽA u krevetu s GOLIM MUŠKARCEM!

- Žena ništa nije sumnjala, dok ga jednog dana sasvim slučajno nije uhvatila na gomili kako je vara. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem! Možete da zamislite njen šok! U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo... - rekao je dobro upućen izvoz za Alo.

Strasti se nisu smirile, te je brat preljubnik sa svojim dečkom odlučio da, praktično, emigrira! Odlučili su se za Kaliforniju i sada već nekoliko godina srećno žive u San Hozeu.

- Ovu državu nisu slučajno izabrali, jer je Kalifornija od juna 2008. godine legalizovala istopolne brakove. U svom rodnom gradu ne bi imao mira, a tamo u ilegali mogu da uživaju u svojoj sreći - kaže sagovornik.

Prema njegovim informacijama, oni su uspeli da se u Sjedinjenim Američkim Državama uspeli lepo da se skuće.

- Uz pomoć dečka je uspeo da postane suvlasnik fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. Biznis im cveta, ljubav takođe - završava svoju neverovatnu priču izvor iz ovog malog mesta.

(Telegraf.rs)