MALEROZNI LOPOV: Udarila ga struja dok je krao kablove, zaradio čak i krivičnu prijavu! (FOTO)

S.S. je u noći između utorka i srede sa dalekovoda koji se nalazi preko puta magacina firme “Frikom” u Merošini pokušao da iskida i ukrade strujni kabl tako što je preko njega prebacio konopac i počeo da ga vuče. Doživeo je jak strujni udar koji ga je bacio na obližnju njivu gde ga je bez svesti pronašao prolaznik

Nesvakidašnji pokušaj krađe skupo je koštao tridesetogodišnjeg S.S. iz merošinskog sela Aleksandrovo jer ga je udarila struja prilikom pokušaja da ukrade kablove sa dalekovoda, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog lopovluka iako je za opekotinama završio u bolnici.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 5. avgust 2016.

S.S. je u noći između utorka i srede sa dalekovoda koji se nalazi preko puta magacina firme “Frikom” u Merošini pokušao da iskida i ukrade strujni kabl tako što je preko njega prebacio konopac i počeo da ga vuče. Doživeo je jak strujni udar koji ga je bacio na obližnju njivu gde ga je bez svesti pronašao prolaznik.

UPOZORENJE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE: Neispravna voda sa javnih česmi u Boru

Obaveštena je policija i Elektrodistribucija a malerozni lopov je sa opekotinama sake i desne podlaktice prebačen ka Kliniku za plastičnu hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, trenutno nije životno ugrožen. Da je lopov imao mnogo sreće svedoči i njegove patike koje su se zapalile od strujnog udara.

VIRUS ZAPADNOG NILA SE ŠIRI SRBIJOM: Zaraženi komarci pronađeni i u Vojvodini, ljudi oboleli u Pančevu i Loznici!

Ogranak EPS – a u Prokuplju potvrdio je da je došlo do pokušaja krađe provodnika na DV 35 kV Merošina - Tehnogas ali da on nije oštećen pa da nije bilo prekida u elektrosnabdevanju.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(D.K.)