RAZREŠENA MISTERIJA SMRTI SVIREPO ZAKLANE DRAGINJE: Evo zašto je rođaka iz Beograda izbola 40 PUTA!

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena nema kriminalni dosije

Policija Kosova je sinoć saopštila da je dvadesetosmogodišnja žena, koja je privedena zbog sumnje da je ubila staricu u Štrpcu, priznala ubistvo i da je reč o devojci iz Beograda, koja je u rodbinskoj vezi sa ubijenom.

SMRT DRAGINJE NIKOLČEVIĆ PORED ŠKOLE: Krvnički zaklana, a onda policija našla i MRTVO telo njene KOMŠINICE!

U saopštenju se navodi da je uhapšenoj, koja je navela da je motiv ubistva neraščišćeni imovinski porodični odnosi, određeno 48-časovno policijsko zadržavanje.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena nema kriminalni dosije, a izbola je žrtvu čak 40 puta.

Podsetimo, starica Draginja Nikolčević (89) zaklana je u petak uveče u svom domu u Štrpcu. Policija je juče ujutru pronašla u komšiluku Nikolčevićeve telo i telo još jedne starice čiji identitet nije saopšten.

Direktor Srednjoškolskog centra u Štrpcu Predrag Krstić rekao je da su ove dve starice živele u kućama u neposrednoj blizini škole. Prema njegovim rečima, staricu koja se preziva Nikolčević je pronašla policija koja je telo odmah prebacila na obdukciju u Prištinu.

- Jutros je policija u susednoj kući pronašla telo još jedne starice i ona je prebačena na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti smrti - rekao je Krstić.

(Telegraf.rs / Srna)