PODIZANJE SPOMENIKA JELENI MARJANOVIĆ: Svima je najteže pao jedan momenat (VIDEO)

Mermerna ploča sa stihovima koje je tekstopisac Saša Milošević posvetio Jeleni postavljena je na grob, a u donjem desnom uglu spomenika su isklesani note i anđeo, dok je pozadi na ploči Jelenin lik sa mikrofonom u ruci

Na groblju Zbeg danas je porodica Marjanović podigla spomenik tragično nastaradaloj pevačici Jeleni, koja je svirepo ubijena 2. aprila kada je trčala nasipom u Borči, a koja bi danas napunila 33 godine.

"ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVE TAJNE ODAJU": Misteriozne reči MAJKE JELENE MARJANOVIĆ na 33. rođendan ubijene pevačice!

Jelenina majka Zorica Krsmanović je danas prva stigla na groblje, a nakon nje i porodica Marjanović, koji su zapalili sveće i ostavili cveće na grob.

Mermerna ploča sa stihovima koje je tekstopisac Saša Milošević posvetio Jeleni postavljena je na grob, a u donjem desnom uglu spomenika su isklesani note i anđeo, dok je pozadi na ploči Jelenin lik sa mikrofonom u ruci.

"SINE MOJ, SVE ČEKAM DOĆI ĆEŠ" Lelek Jelenine majke odjekivao grobljem (FOTO) (VIDEO)

Jelenin ubica ni nakon pet meseci intezivne potrage još uvek nije pronađen. Njeno beživotno telo pronađeno je posle dvadesetočasovne potrage, dan kasnije, u kanalu nedaleko od mesta gde su je poslednji put videli suprug i ćerkica Jana.

Zoranova tužna ispovest sa Jeleninog groba: Jana STALNO TRAŽI majku! (VIDEO)

Svima je danas najteže pao momenat kad je Jelenina majka kleknula pored groba ćerke, zagrlila ga i pustila teške suze. 

Ovako je danas bilo na podizanju spomenika Jeleni Marjanović na groblju Zbeg.

(Telegraf.rs)