JEDINI SVEDOK STRAVIČNOG ZLOČINA NA CERAKU: "Šetao sam sa unukom (5), kada su se začuli PUCNJI i VRISAK" (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Pokušaj ubistva i samoubistva dogodio se oko 19.30 časova u beogradskom naselju Cerak u Ulici Vinogradski venac

Pokušaju ubistva i samoubistva na Ceraku kada je S.Đ (45) pucao u bivšu devojku J.D. prisustvovao je i jedan muškarac koji je šetao sa unukom od pet i po godina, a koji tvrdi da je jedini svedok ovog zločina. U izjavi za Telegraf, muškarac koji je želeo da ostane anoniman, otkrio je šta se tačno dogodilo u Ulici Vinogradski venac broj 36.

NEZAPAMĆENA DRAMA U BEOGRADU: Ispalio tri metka u bivšu devojku, pa izvršio SAMOUBISTVO!

- Sa unukom sam šetao ulicom, a u susret su nam išli muškarac i žena koji se nisu raspravljali. U jednom trenutku su zastali i tada su se začuli pucnji. Muškarac je u ženu pucao dva, tri puta, a ona je ispustila vrisak i pala na zemlju. Posle par sekundi, uspela je da ustane i potrči ka zgradi u kojoj je živela. Napadač nije pucao za njom, ostao je da stoji na mestu na kojem je bio, a potom je pucao u sebe i pao na zemlju. Moja unuka je sve to videla i još uvek je u šoku - izjavio je za Telegraf očevidac sa lica mesta koji je želeo da ostane anoniman.

Svedoci koji su posle pucnjave naišli ističu da su videli kako iz glave S.Đ. šiklja krv.

NOVI DETALJI DRAME NA CERAKU: Hteo da ubije devojku jer ga je ostavila i našla NOVOG DEČKA!

Prema nepotvrđenim informacijama, J.D. u broju 36 živi sa majkom i ćerkicom, a po zanimanju je frizerka.

Pogledajte video snimke sa lica mesta:

(Telegraf.rs)