SRPSKA SEKSI MISICA POBEGLA IZ PRITVORA: Uzbuna u Interpolu, traže je zbog UBISTVA i PLJAČKE (FOTO)

Plavokosa lepotica se tereti za nekoliko teških ubistava, pokušaje ubistava, ali i pranje novca i oružane pljačk

Plavokosa lepotica i bivša misica Republike Srpske Slobodanka Boba Tošić osuđena zbog učestvovanja u nekoliko teških ubistava, pokušaja ubistava, ali i zbog pranja novca i oružane pljačke, pobegla je iz kućnog pritvora u Han Pijesku.

OSUĐENA SLOBODANKA TOŠIĆ: Bivša bosanska misica ide u zatvor!

Boba Tošić osuđena je na dve i po godine zatvora zbog učešća u organizovanoj kriminalnoj grupi u akciji “Lutka”, koja je obuhvatila 32 osumnjičene osobe koje se terete za više krivičnih dela – ubistva, pokušaji ubistava i višemilionske pljačke.

Plavokosa lepotica se tereti za nekoliko teških ubistava, pokušaje ubistava, ali i pranje novca i oružane pljačke.

Otkako je presuda stupila na snagu, Tošićeva se nalazila u kućnom pritvoru u Han Pijesku iz kojeg je pobegla, zbog čega je sada izdata Interpolova poternica.

Sud iz Bosne i Hercegovine izdao je nalog za poternicu kako bi se odbegla misica vratila na izdržavanje kazne na koju je osuđena zbog kršenja zakona po više osnova.

Inače, Slobodanka je prošle godine uhapšena u Hrvatskoj, a njihovi nadležni organini predali su je pravosuđu BiH. U avgustu 2015. godine puštena je na slobodu uz određene mere zabrane, koje je prekršila.

Bobi je presuda doneta u martu ove godine, a nekadašnja misica je negirala da ima bilo kakve veze sa delima koji joj se stavljaju na teret.

(Telegraf.rs / Srna)