SEKSUALNO SE IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM (10): Dignute optužnice protiv pedofila iz Zemuna

Protiv Žarka S. (62) podigne su optužnice protiv seksualnog zlostavljanja devojčice, ali i za neovlašćeno držanje oružja velike raznorne moći

Protiv Žarka S. (62) iz Zemuna, koji je osumnjičen da je dve godine seksualno zlostavljao devojčicu (10) iz komšiluka, Treće osnovno tužilaštvo je podiglo optužnicu, a istovremeno mu je sud produžio i pritvor.

PLAŠIM SE ČIKA ŽARKA, MORALA SAM DA ĆUTIM: Jezivi detalji iživljavanja PEDOFILA u Beogradu

Naime, protiv njega su podignute optužnice zbog dva dela. Prvo se odnosi na seksualno zlostavljanje devojčice, a optužen je i za neovlašćeno držanje oružja velike razorne moći, s obzirom da je u podrumu zgrade u kojoj je živeo pronađeno više komada naoružanja, među kojima je bila i jedna defanzivna bomba, pišu beogradski mediji.

ČEKAO DA JOJ MAMA ODE NA POSAO, PA ODLAZIO KOD NJE U STAN: Pedofil iz Zemuna je GODINU DANA NAPASTVOVAO DEVOJČICU (10)!

Podsetimo, Žarko je uhapšen početkom avgusta, kada je devojčica skupila hrabrost i ispričala šta je sve preživela s pedofilom.

Inače, kako se saznalo u toku istrage, Žarko S. je devojčicu upoznao preko svoje unuke koja se družila s njom. Bio je opsednut njome i uhodio ju je, a kada bi njena majka odlazila na posao, on je dolazio do nje, zvonio na vrata ili pozivao telefonom dok ga žrtva ne bi pustila u stan, a potom se seksualno iživljavao nad njom.

(Telegraf.rs)