STRAVIČAN INCIDENT SA JEZIVIM ISHODOM: Dao deci da seku drva kako bi uštedeo, pa izazvao HAOS!

Dok je jedan maloletnik cepao drva, pored njega je stao njegov vršnjak i slučajno se rukom naslonio na cepanicu - i to baš u trenutku kada se spuštala sekira

Četrnaestogodišnji dečak iz makedonskog grada Kumanovo ostao je bez prsta zbog svoje i nepažnje svog vršnjaka, ali i neodgovornosti odraslih koji su ih angažovali da cepaju drva

UZNEMIRUJUĆI FOTO: Fudbaler ostao bez prsta, saigrači umalo nisu povratili!

Nesreća se dogodila juče u podne u privatnom skladištu za ogrevna drva u vlasništvu Z. T. (50) iz Kumanova. Njegov prijatelj i ortak D. V. (48) je angažovao mladića B. P. (22) i dvojicu četrnaestogodišnjaka iz Kumanova da u skladištu iscepaju drva, jer ih tako skuplje može prodati.

Dok je jedan maloletnik cepao drva, pored njega je stao njegov vršnjak i slučajno se rukom naslonio na cepanicu - i to baš u trenutku kada se spuštala sekira.

Nesrećni dečak je hitno prebačen u bolnicu Kliničkog centra u Skoplju na dalje lečenje, a uviđaj na mestu nesreće je odradila ekipa SUP Kumanovo i javni tužilac, koji je konstatovao postojanje krivičnog dela "izazivanje opšte opasnosti".

(D. J.)