HILARI KLINTON HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Misteriozna mučnina se desila na obeležavanju 11. septembra! (VIDEO)

Hilari se, prema rečima svedoka, spotakla o ivičnjak, noga ju je zabolela, pa joj je ispala cipela. Izgledalo je kao da će se onesvestiti

Hilari Klinton napustila je ceremoniju kojom Sjedinjene Američke Države obeležavaju godišnjicu terorističkih napada 11. septembra 2001. godine, u kojima je poginulo 2.977 ljudi.

DOSAD NEOBJAVLJEN SNIMAK RUŠENJA KULA BLIZNAKINJA: Da li je ovo dokaz da SU IH SRUŠILI IZNUTRA? (VIDE0)

Hilari se, prema rečima svedoka, spotakla o ivičnjak, noga ju je zabolela, pa joj je ispala cipela. Izgledalo je kao da će se onesvestiti.

Ipak, zasad je od zvaničnika stiglo samo saopštenje da Klintonova jeste napustila ceremoniju i da su u pitanju medicinski razlozi.

"Demokratskoj kandidatkinji na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton danas je pozlilo tokom komemoracije povodom 15-godišnjice terorističkih napada u Njujorku, pa je ranije otišla sa skupa", rekla je portparolka tima koji vodi njenu predizbornu kampanju, javlja Rojters.

Prema njenim rečima, Hilari Klinton je bilo "prevruće".

Klintonova je, napustivši komemoraciju, otišla u stan svoje ćerke Čelsi u Njujorku i sada "se oseća mnogo bolje", navela je portparolka njenog tima.

Na društvenim mrežama su se pojavile njene fotografije:

 

Inače, i Donald Tramp je na ceremoniji, ali se nisu ni pozdravili.

(Telegraf.rs)