Nova direktorka Pošte Srbije otvorila ekspozituru u Crvenoj Reci!

Mira Petrović, novoimenovani V.D. direktora jednog od najuspešnijih srpskih javnih preduzeća označila početak rada adaptirane pošte u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje"

Slanjem telegrama ministru u Vladi Republike Srbije Milanu Krkobabiću sa obaveštenjem da je od danas pošta u Crvenoj Reci proradila u novom ruhu i u punom kapacitetu, sa besplatnim internet - kutkom kao posebnim darom korisnicima, gospođa Mira Petrović, novoimenovani vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije”, označila je početak rada adaptirane pošte.

36. POŠTA U AKCIJI "52 POŠTE ZA 52 NEDELjE": Dar banatskom selu Kruščica! (FOTO)

- Ukazana mi je velika čast, velika privilegija ali i velika obaveza da vodim jedan ovako značajan sistem. Pošta Srbije je društveno odgovorna kompanija koja ozbiljno brine o 15.000 zaposlenih i koja je postavila visoke standarde, jer je prethodni direktor a sada ministar u Vladi Srbije gospodin Krkobabić uspeo da tri puta uveća dobit. U narednom periodu, pred nama su ozbiljni zadaci i mnogo posla, ali mislim da ćemo uspeti. Pošta Srbije je tržišno pozicionirana, postojećim i novim uslugama se bori za osvajanje novih klijenata i povećanje profita, a najvažniji resurs koji čine kvalitetni ljudi, spremni i sposobni da profesionalno obave sve zadatke. Kao i u prethodnom periodu, glavni postulat za funkcionisanje će biti red, rad, rezultat i odgovornost. Nadam se da ćemo sa ljudima koji su bili tim gospodina Krkobabića i uz neke nove ljude, uspeti da nastavimo ovaj zlatni period u istoriji Pošte Srbije, sa ciljem da dostignemo i platinasti - rekla je Mira Petrović.

Umesto tri puta sedmično, pošta po meri novog doba u Crvenoj Reci sada je nadohvat ruke meštanima svakog radnog dana, uz organizovanu dostavu. Takođe, od danas će biti pristupačnija i pošta u susednom selu Dolac, jer će raditi tri dana u sedmici.

U sklopu redovnih i planskih aktivnosti adaptiranja i otvaranja novih poslovnica, Pošta Srbije je isključivo sopstvenim resursima renovirala ekspoziture u Crvenoj Reci i Dolcu.

(Telegraf.rs)