SAOBRAĆAJNI KOLAPS U ČITAVOM BEOGRADU: Ove delove grada OBAVEZNO izbegavajte!

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

I ovog jutra oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem ćemo vas obaveštavati o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta su nam ovog jutra poručile zvezde.

SVETAC DANA 

Hrišćanski vernici danas slave svetog Kornilija koji je bio prvi neznabožac koji je kročio u Crkvu Božju.

Sveti Kornilije je bio Rimljanin i oficir rimski u Kesariji Palestinskoj. Kršten od apostola Petra, shodno nebeskom otkrovenju. On je bio prvi od neznabožaca, koji je stupio u Crkvu Božju.

Dotle su neki mislili, da je crkva Hristova samo za Jevreje, i za one koji prime obrezanje jevrejsko. Kada se krstio, Kornilije je ostavio sve i pošao za apostolom Petrom.

VREME U SRBIJI 

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, u nižim predelima kratkotrajna magla, a tokom dana biće promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, samo na jugu i istoku ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.

Duvaće slab, severni vetar. Jutarnja temperatura biće od 4 do 11 stepeni, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Opširniju vremensku prognozu možete pročitati OVDE.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU 

Ovog ponedeljka na svim putnim pravcima su zabeležene veće gužve.

Na Brankovom mostu i Gazeli je pojačan intenzitet saobraćaja u oba smera. Na Autokomandi su velike gužve iz pravca Bulevara oslobođenja u pravcu prema gradu.

Veće kolone su i na autoputu na Novom Beogradu.

Nešto manje gužve su na Bulevaru Milutina Milankovića i u samom centru grada, a ukoliko kasnite na posao ovog jutra savetujemo vam prelazak preko mosta na Adi.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Kratkotrajna jutarnja magla i sumaglica tokom prepodneva može da usporava saobraćaj na putevima po kotlinama i dužinom rečnih tokova koja je trenutno prisutna u Grdeličkoj klisuri, na dunavskoj magistrali kao i na teritoriji Požege.

Metereolozi ne prognoziraju kišu, pa će vozače pratiti suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, saopštio je AMS S.

Zbog intenzivnih radova u toku su izemene u režimu obavljanja saobraćaja pa je potrebno obratiti pažnju na bezbednost radnika.

Prema poslednjim informacijama, na graničnim prelazima, na putničkim

terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 min.

KAKO JE PROTEKLA NOĆ U BEOGRADU?

Tokom noći dogodila se teška saobraćjna nesreća kod mesta Zuce  gde su se čeono sudarila dva automobila. Jedna osoba je teže povređena i prevezena je u Urgentni centar, dok je druga osoba dobila lakše telesne povrede i bez većih trauma. I ona je takođe smeštena u Urgentni centar. Jutros oko 7 časova u ulici Ljutice Bogdana tri osobe su lakše povređene i prevezene su u Institut na Banjici.

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam može biti poprilično težak BIK: Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. BLIZANCI: Okrenuti ste sebi i samoanalizi, pa je komunikacija sa voljenom osobom u drugom planu RAK: Osećate se jako dobro pored voljene osobe, pa se trudite da što više svog vremena provedete sa njom LAV: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom plani DEVICA: Možete da očekujete zanimljivu situaciju i flert sa osobom koja sasvim okupira vašu pažnju VAGA: Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena pa se može reći da zbog toga tiho patite ŠKORPIJA: Ako ste slobodni upoznajete osobu na večernjem izlasku STRELAC: Iako ste u emotivnoj vezi već neko vreme više niste sigurni u emocije koje imate prema partneru, nešto se menja JARAC: Postoji jedna osoba koja vam se već duže vreme dopada ali nikako da napravite prvi korak ka njoj. VODOLIJA: Preporuka je da sve probleme koje imate zadržite između vas i partnera, da ne širite priču dalje. RIBE: Lako dolazite do svađe sa voljenom osobom i kada nema neke realne potrebe za tim. Potrudite se da promenite svoj pristup.

Detaljan horoksop za vaš horoskopski znak možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)