"ĐAVO MI JE NAREDIO": Majka bebi pojela mozak i prste! (VIDEO)

Neprestano sam čula glasove, On mi se obraćao, tražio mi je da ga ubijem i nahranim svoje telo njegovom krvlju. Poslušala sam Svevišnjeg, moje dete je sada delom u meni - nepovezano i pod dejstvom jakih lekova rekla je Oti Sančez, majka kanibal

Porast kanibalizma u poslednjih nekoliko dana je neverovatan i užasavajuć po mnoge, a tome samo svedoči podsećanje na slučaj od pre tri godine kada  je majka Oti Sančez iz San Antonija u Teksasu ubila svoju bebu od nepunih mesec dana i pojela njen mozak i tri prstića sa leve noge.

Nakon što je pojela delove svoje bebe, Sančezova je digla ruku i na sebe i nožem nanela rane koje - na sreću ili na žalost - nisu bile smrtonosne. Prema rečima komšija, iz kuće se nakon ovog gnusnog čina čuo vrisak: "Ubila sam svoju bebu!"

Danas, nakon tri godine, Sančezova koja se nalazi na psihijatrijskoj klinici progovorila je o motivu ovog kanibalskog čina. Majka dijagnostikovana kao šizofreničar rekla je kako joj je "Đavo rekao da to uradi".

- Neprestano sam čula glasove, On mi se obraćao, tražio mi je da ubijem svoju bebu i nahranim svoje telo njegovom krvlju. Poslušala sam Svevišnjeg, moje dete je sada delom u meni - nepovezano i pod dejstvom jakih lekova rekla je Sančezova.