Bivšu američku misicu i glumicu koju smo gledali u sapunicama Tramp nazvao prasicom, lepotica mu odgovorila jako! (FOTO) (VIDEO)

Tramp je misicu tada naterao da u teretani vežba pred fotoreporterima, kako bi vratila svoju liniju i nastavila da promoviše takmičenje

Bivšu misicu univerzuma Ališu Maćado iz Venecuele, koja se nakon sticanja ove titule 1996. ugojila desetak kilograma, Donald Tramp nazivao je prasicom, i zadirkivao kad se ugojila, što je Hilari Klinton iskoristila protiv njega.

POČINJU DEBATE KOJE ĆE IZABRATI PREDSEDNIKA AMERIKE: Evo koje su prednosti i mane Hilari Klinton i Donalda Trampa

U predsedničkoj debati, koja je probila sve rekorde gledanosti, Hilari je ovaj nemili događaj pomenula kako bi stavila akcenat na Trampov odnos prema ženama, ali i Latinoamerikancima.

- Jedna od najgorih stvari koje je rekao bila je ona u vezi žena i takmičenjima lepote - on voli izbore za mis, podržava ih i druži se s njima, a onda je jednu od njih nazvao "Mis Pigi", i "Gospođica domaćica", samo zato što je Latinoamerikanka - ispričala je Klintonova i dodala:

"Donalde, ona ima ime, a to je Ališa Maćado. Ona je američka državljanka i budi siguran da će izaći na glasanje ovog novembra".

Uvrede na lepoticin račun pale su neposredno posle izbora za Mis Univerzuma 1996. godine kada je jako ugojila, usled stresa za vreme priprema za takmičenje, kao i samog izbora.

Tramp ju je tada naterao da u teretani vežba pred fotoreporterima, kako bi vratila svoju liniju i nastavila da promoviše takmičenje, na kom je bila prva pobednica od kako je organizaciju preuzeo Tramp.

U toku debate u ponedeljak, američki tajkun bio je zatečen kada je Hilari ovo pomenula, ali je kasnije rekao novinarima da su organizatori izbora s ovom devojkom imali mnogo problema, ali ne samo zbog njene kilaže.

- Bila je pobednica, a jako se ugojila, što je bio veliki problem. Osim toga, problematičan je bio i njen stav i ponašanje i zaista smo imali problema s njom. Hilari se vratila godinama unazad u prošlost i iskopala ovo i sad priča o njoj kao da je devojka bila Majka Tereza, a nije. Ali nema veze, Hilari mora da radi ono što mora - naveo je Tramp.

Reagujući na pominjanje ovog slučaja u predsedničkoj debati, Ališa se zahvalila Klintonovoj jer nije ni sanjala da neko tako važan kao što je ona uopšte zna za celu priču.

- Gledala sam debatu sa porodicom i kada sam čula šta priča, zaplakala sam. Ja odlično znam na šta je sve spreman taj čovek. Ali ovde se ne radi o meni, već o Latinoamerikancima. Želim da shvate, bolje nego ikad, da naša zajednica treba da podrži SAD i oduži im se za sve što im je pružila - rekla je bivša misica, objašnjavajući zašto se oglasila u javnosti.

(Telegraf.rs / CNN)