CELOG ŽIVOTA STE SE POGREŠNO MOLILI BOGU: Evo šta treba da uradite da bi vam STVARNO USLIŠIO MOLITVE!

Najbitnije je da svaki put kada se pomolite Bogu, to činite čiste duše

Čitav život smo mislili da je dovoljno da, kada smo u nevolji, iščitamo molitvu i da će je Bog uslišit. Međutim, skoro svi smo to radili pogrešno.

OTAC TADEJ, PAJSIJE SVETOGORAC, AVA JUSTIN: Svi citirate ove mudre ljude, a nemate pojma ko su u stvari!

Naime, prema zapisima u Jevanđeljima, i prema pričama starih otaca, nije dovoljno samo prekrstiti se, zatvoriti oči i zamoliti Boga da nam ispuni neku određenu želju.

Ono što je najbitnije jeste da svaki put kada se molimo,  to da uradimo najiskrenije moguće!

- Nije dobro ako vaše srce za vreme same molitve klone u veri i pokoleba se u njoj, tada i ne pomošljajte da ćete dobiti ono za šta ste se molili Bogu sumnjajući, zato što ste time uvredili Boga, a oni koji ga vređaju, Bog im ne daje svoje darove - stoji zapisano u jevanđeljima.

VIDOVITI STARAC PAJSIJE UPOZORIO: Ako ovo uradite, PROKLEĆETE SVOJE DETE ZA CEO ŽIVOT!

Da pojasnimo, svaki put pri molitvi bi bilo poželjno da se pomolimo čista srca i da ni u jednom trenutku ne posumnjamo da je ta naša želja teško ostvarljiva. Isto tako, nikako ne bi trebalo da mislimo i o tome kako bi bilo ukoliko se to nešto ne ostvari.

Međutim, ukoliko vam na um padne i nešto u negativnom smislu, ukoliko to istog momenta odbacite i ne želite da razmšljate o toj nekoj opciji, Bog će vam ispuniti želju, jer bi po tom vašem postupku dali do znanja da verujete samo u Božje moći.

Podelite sa nama u komentarima da li ste znali da treba ovako da se molite, i kako se vi molite?

(Telegraf.rs)