DEVOJČICA (13) BRUTALNO PRETUKLA DRUGARICU U ŠKOLI: Bacila je na pod, šutirala i čupala za kosu (FOTO) (VIDEO)

Video pokazuje devojčicu koja brutalno napada i prebija drugu, dok grupa dece stoji pored i navija

Nasilnica (15) je brutalno napala devojčicu (13), a prisutni svedoci su navijali "da je šutne u lice". Plačući, žrtva je molila nasilnicu da je ostavi na miru. Ona je međutim nastavila da je udara po glavi i telu.

TERALI SU ME DA JEDEM IZ KANTE, DEČAK JE POKUŠAO DA ME SILUJE: Evo šta naša deca svakodnevno doživljavaju u školama! (VIDEO)

Snimak napravljen u školi u Tamvortu, u Stratfordširu, snimili su prijatelji napadačice koji su se sve vreme smejali i bodrili je da nastavi. Jasno se može čuti kada jedan od njih kaže "još uvek je nisi udarila u lice". Petnaestogodišnja nasilnica je danas uhapšena od strane policije.

Nju je prijavila žrtvina majka, koja je bila šokirana ovim postupkom, ali nije dozvolila da se nasilnica izvuče nekažnjeno. Incident se dogodio u Akademiji Landau Forte u ponedeljak i trajao je punih 25 minuta.

- Škola me je pozvala i obavestili su me šta se dogodilo. Bila sam šokirana i počela sam da plačem jer joj je ova devojčica bila drugarica - rekla je njena majka.

Video je postavljen na Snapchat i ona ga je odmah sačuvala, što se ispostavilo kao dobro, pošto je video ubrzo izbrisan.

- Dobro je što se video deli putem Fejsbuka kako bi se podigla svest kod ljudi, ali to je veoma uznemirujuće i ja ne volim da ga gledam - poručila je devojčicina majka.

Napad se dogodio kod prolaza blizu škole u ponedeljak posle 15 časova. Video pokazuje devojčicu koja brutalno napada i prebija drugu, dok grupa dece stoji pored i navija.

- Kloni se moje porodice. Ako budeš dirala moju porodicu, loše ćeš se provesti. Prebiću te - govorila je nasilnica, dok je žrtva u suzama sedela na zemlji.

Kada je odbila da ustane kako bi dobila još jedan udarac, nasilnica joj je rekla da će je udariti u glavu. Zatim nastavlja da je maletretira, tako što ju je zgrabila za kosu i počela da je šamara.

- Ne verujem da bi se nasilna devojčica ovako ophodila da nije imala podršku dečaka koji su navijali za nju - rekla je majka.

Žrtva napada trenutno ne ide u školu, a nasilnica je suspendovana.

- Policija podržava žrtvu (13), koja je nakon napada završila u bolnici, a sada se oporavlja kod kuće. Podršku dobija sa svih strana, a njena porodica sarađuje sa policijom, koja je otpočela istragu - rekao je portparol policije.

- Ovo smo shvatili sasvim ozbiljno i svako ko ima bilo kakve informacije o incidentu neka se obrati policiji - ističe portparol.

Nakon napada policijski kombi stoji ispred škole, a roditelji su izrazili svoje zgražavanje zbog napada i zahtevali da škola nešto preduzme povodom ovakvog zlostavljanja.

Porparol škole je izjavio da je ovo bio jedan "grozan" napad i škola nije oklevala da preduzme sve potrebne mere.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Daily Mail)