JEZIV OBRT ZVERSKOG MUČENJA U KALUĐERICI: Sve je isplanirala njena rođena sestra sa kojom ju je muž varao?

Ona je bila u vezi sa Ahmetom Marinkovićem poslednjih nekoliko godina

Zversko mučenje koje je Ahmet Marinković (40) priredio svojoj nevenčanoj supruzi Mariji Ferizović (21) iz Kaluđerice, plan je koji je osmislila žena, odnosno njena rođena sestra.

U NJEGA JE UŠAO ĐAVO, A LJUBAVNICA GA JE NAGOVORILA DA ME UNAKAZI: Marija Ferizović otkriva čega se najviše plaši!

Kako Kurir saznaje, ona je bila u vezi sa Marinkovićem poslednjih nekoliko godina, na šta su Mariji skretali pažnju, ali ona nije mogla da veruje.

- Marijina sestra je stalno loše pričala o Ahmetu, ne znam šta je kasnije uticalo na to da promeni mišljenje o njemu. Znam da je dve nedelje pre nego što je otkriveno zversko mučenje ona otišla od Marije i njenog muža monstruma. Za to vreme mnogo puta sam Marijinu sestru i Ahmeta videla kako zajedno šetaju - kaže sagovornik ovog lista.

Kako dodaje, Marija nije ni slutila šta joj sestra radi iza leđa.

- Sve vreme joj je nameštala batine. Ahmetu je pričala kako je Marija sada debela i da ne liči na ženu. Punila mu je glavu raznim glupostima, bilo je očigledno da se zaljubila u njega. Bez obzira na sve, nema opravdanja za iživljavanje koje je Marija preživela - kaže izvor.

Marija naglašava da joj je setsra zakucala na vrata sa bebom, kako bi je spasila od bivšeg muža koji joj je pretio da će je ubiti.

- Ne znam šta se sve dešavalo dok je bila kod nas, ali dve nedelje pre nego što me je Ahmet napao, ona je pobegla od nas - izjavila je Marija. Ona je inače juče u toku dana primljena na ORL kliniku u Beogradu.

(Telegraf.rs)