SAMOUBISTVO NA NOVOM BEŽANIJSKOM GROBLJU: Muškarac pucao sebi u glavu (FOTO) (VIDEO)

Muškarac koji je sebi pucao u glavu, starosti između 50 i 60 godina, kod sebe nije imao dokumenta, normalno je obučen, nije skitnica

Muškarac strar oko 60 godina, izvršio je samoubistvo na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu oko 12.10 sati, pored jednog drveta.

UBISTVO UŽIVO: Mladić presudio sam sebi na Fejsbuku, OVO SU STRAVIČNI SNIMCI! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Muškarac koji je sebi pucao u glavu, kod sebe nije imao dokumenta, normalno je obučen, nije skitnica.

Prema rečima očevidaca, komunalna ekipa je stigla da očisti groblje, bili su od njega par metara, videli ga i posle par minuta čuli pucanj. Kada su se okrenuli, videli su da leži, a pištolj je bio pored leve strane.

- Muškarac star između 50 i 60 godina pucao je sebi iz pištolja u glavu na Novom bežanijskom groblju, a poziv smo dobili oko 12.33 sati - rekla je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

Dragan Baltovski iz JKP "Pogrebne usluge", rekao je za Telegraf da su radnici sa Novog bežanijskog groblja pozvali policiju.

- Muškarca su zatekli radnici JKP "Pogrebne usluge" kada je već izvršio samoubistvo. O tome smo odmah obavestili policiju i dalje je sve na njima - rekao je Baltovski za Telegraf i dodao da će sve ostale informacije biti poznate posle uviđaja.

Policija je obavila uviđaj i forenzičari su odneli telo.

Pogledajte video iznošenja tela:

(Telegraf.rs)