ALISA AŠIĆ JE NAŠLA NA ULICI KOVERTU SA 5.000 EVRA: Nije mogla ni da pretpostavi da je tako spasila život jednom čoveku!

Kada se malo pribrao ponudio joj je novčanicu iz koverte u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer smatra da nije uradila ništa previše vredno

Banjalučanka Alisa Ašić našla je na ulici kovertu sa 10 hiljada maraka od "sveže" podignutog kredita i našla vlasnika koverte pri čemu se ispostavilo da je u pitanju stariji čovek, a da su pare namenjene za operaciju.

OVA PRIČA DOKAZUJE DA SE DOBRO DOBRIM VRAĆA NA BOŽIĆ: Dao je prosjaku skoro 1.000 evra, a onda... (VIDEO)

U vreme kada je poštenje potisnuto na marginu, mlada majka Alisa Ašić svojim potezom pokazuje da još ima nade. Alisa je otišla sa ćerkicom u banku kako bi platila račune, a kada su izašle ugledalew su starijeg čoveka koji je "promašio" džep, pa je koverta s novcem ostala na ulici.

Sigurno je mislio da je kovertu stavio u džep, ja sam ga zvala, ali se nije okrenuo. Tada sam uzela kovertu i potrčala za njim. Kada je video šta nosim, sav je prebledeo. Rekla sam mu da mu je to ispalo, a on se potpuno izgubio. Otvorio je kovertu i rekao da je unutra kredit od 10 hiljada maraka - priča Alisa.

Kada se malo pribrao ponudio joj je novčanicu iz koverte u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer smatra da nije uradila ništa previše vredno.

- Rekla sam mu da nema potrebe za tim i da je sve u redu. Okrenula sam se i pošla s detetom na drugu stranu, kada me je upitao kako se zovem. Odgovorila sam mu i otišla - kaže Alisa koju je nedugo zatim kontaktirao sin tog čoveka i rekao joj da joj duguje zahvalnost za ceo život.

GOŠĆA mu je ostavila BAKŠIŠ od 500 DOLARA, a kad budete videli zašto - ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

- Našli su me putem Fejsbuka i tražili da se vidimo i da su mi dužnici za ceo život jer je taj kredit namenjen za operaciju - kaže Alisa.

Na pitanje da li bi opet sve isto uradila Alisa je odgovorila potvrdno.

- Duboko verujem da se vraćaju i dobro i zlo koje drugima činimo, pa u skladu sa tim i živim. Imam i dete pa uvek gledam da nikoga ne povredim i ako mogu, da pomognem koliko mogu - kaže Alisa koja inače radi u kozmetičkom salonu.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne novine)