Brigu o svom vozilu prepustite AMS Osiguranju!

Bilo da se opredelite da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće vam isplaćena u najkraćem mogućem roku

Niste spremni da troškove eventualne materijalne štete nastale na vašim kolima snosite sami? Pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja i brigu o svom automobilu prepustite iskusnim i stručnim ljudima.

AMS Osiguranje plaća i kada ste vi krivac: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas!

Izaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila, zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i budite osigurani od brojnih rizika kao što su saobraćajne nesreće, krađe, poplave, požar, pad drveća ili fasade i drugi nepredviđeni događaji, ukoliko je ugovoreno u skladu sa uslovima osiguranja.

Dodatno rasteretite svoj budžet i premiju plaćajte u 12 mesečnih rata ili ostvarite dodatni popust za plaćanje u celosti. Bilo da se opredelite da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće vam isplaćena u najkraćem mogućem roku. A što je najbolje od svega, ako je ugovoreno u skladu sa uslovima osiguranja, šteta vam se isplaćuje bez obzira da li je nastala vašom ili tuđom krivicom.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Kao član Auto-moto saveza Srbije stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, hotelski smeštaj u slučaju nesreće, kao i mnoge druge pogodnosti.

Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i najlakši način zaštiti vaš automobil. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 0800-009- 009 ili na sajtu www.ams.co.rs.

(Telegraf.rs/ PR)