Nišlija (26) muvao mame, pa završio u policiji! Delio flajere za nepostojeći vrtić

Nišlija, čiji identitet nije otkriven, predstavljao se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa "Družina", navodno ogranka poznate predškolske ustanove "Zumzum bumbar"

Nišlija (26) priznao je policiji da je ženama sa decom delio flajere za nepostojeće obdanište na kojem je pisao njegov broj telefona, u nadi da će mu se neka javiti.

STRAŠNO UPOZORENJE KRUŽI FEJSOM: Ovaj prevarant vas VREBA NA ULICI, predstavlja se kao siroče i ODRAĆE VAS!

Nišlija, čiji identitet nije otkriven, predstavljao se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa "Družina", navodno ogranka poznate predškolske ustanove "Zumzum bumbar", pišu beogradski mediji.

On je presretao mlađe sugrađanke i uvaljivao im reklamne flajere sa spiskom usluga koje nude u brizi o mališanima i svojim brojem telefona. Da bi bio ubedljiviji, otvorio je i lažni profil obdaništa na Fejsbuku.

Uznemirene žene prijavile su sumnjivca policiji, koja je identifikovala mladića, a koji je priznao sve istakavši da nije hteo da naškodi deci, već samo da se približi njihovim majkama.

- Prišao mi je na ulici, čudno je izgledao, a isto tako se i ponašao. Gurnuo mi je u ruku flajer i kazao da se javim ako sam zainteresovana. Saznala sam da takav vrtić ne postoji, pa sam na Fejsbuku objavila taj flajer i upozorila žene da se radi o prevarantu. Onda su počele da se javljaju i druge majke sa istom pričom. Strahujući da se nekoj ženi ili detetu može i nešto loše desiti, odlučila sam da ga prijavim policiji - rekla je jedna od majki.

(Telegraf.rs)