DROGIRAO HOMOSEKSUALCE I SILOVAO IH DO SMRTI: Jezivo pismo serijskog ubice (FOTO) (VIDEO)

Tokom više od tri godine Stiven Port je napao 11 muškaraca mlađih od 26 godina

Stiven Port (41) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je silovao i ubio četvoro homoseksualaca, a on je u svojoj ćeliji napisao pismo u kojem tvrdi da je bio sa televizijskom zvezdom Bi-Bi-Sija, kao i sa poslanicima dok je radio gej pratnja.

HANIBAL LEKTOR UHVAĆEN NA DELU: Kanibal ubio dvoje, grizao lice muškarca i ispuštao stravične krike!

Portov fetiš je bio seks sa osobama bez svesti, tako da je drogirao i silovao svoj žrtve kako bi “zadovoljio svoju pohotu". Svoje žrtve je upoznavao preko aplikacije Grindr.

Između juna 2014. i septembra 2015. on je zlostavljao i ubijao koristeći droge za silovanje pre nego što je ostavljao njihova tela na ulici ili na lokalnom groblju u Barkingu u istočnom Londonu. Sada u pismu iz zatvorske ćelije, piše da je s nekim poznatim ličnostima spavao za novac.

- Imao sam nekoliko poznatih klijenata dok sam radio kao pratnja, naravno ne mogu da pominjem njihova imena, ali u pitanju su uglavnom poslanici. Spavao sam s jednim poznatim momkom kojeg sam upoznao dok sam bio na odmoru. Bolje je da ne pominjem njegovo ime, ali on je bio voditelj na Bi-Bi-Si-ju. Viđali smo se nekoliko meseci - napisao je Stiven.

Ali Port tvrdi da je ta veza s “poznatim momkom” okončana nakon što se preselio u inostranstvo zbog posla na novoj televiziji, Takođe tvrdi da je popularan među zatvorenicima jer ga je nekoliko njih zamolilo da im da autogram.

- Nekoliko puta su me zamolili da im potpišem moju sliku iz novina. Mislim da sam jedini poznati zatvorenik u ovm krilu, ne vidim nikoga koga bih prepoznao sa televizije - navodi.

Tokom više od tri godine Port je napao 11 muškaraca mlađih od 26 godina, uključujući i četvoricu koji su preminuli, nakon što je gledao naasilne pornografske filmove s drogiranim muškarcima i ženama.

Port je u pića žrtava sipao GHB - drogu poznatu kao tečni ekstazi - i silovao ih dok su oni bili bez svesti.

Tokom od 15 meseci, Port je ostavio tri beživotna tela u blizini lokalne crkve, a jedno je izbacio ispred svog stana. U tela je ubrizgavao drogu kako bi izgledalo da su preminuli od slučajnog predoziranja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)