TELEGRAF SAZNAJE: Uhapšen član "Alkatraza" osumnjičen za ubistvo navijača Partizana!

Beograđanin Damjan Šobić (29), za koga se sumnja da je učestvovao u ubistvu pripadnika grupe "Zabranjeni" Ivana Perovića (20), uhapšen tokom popodneva u Kosovskoj Mitrovici

Pripadnik Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (29), koji je osumnjičen za ubistvo Ivana Perovića (20) koji je pripadao suprotstavljenoj frakciji Grobara "Zabranjeni", uhapšen je danas u Kosovskoj Mitrovici, saznaje Telegraf.

Kosovska policija nije otkrila pun identitet uhapšenog, već je potvrdila da je priveden muškarac sa inicijalima D. Š.

- KPS je danas oko 16 sati uhapsila D. Š. rođenog 1983. godine, sa prebivalištem u Beogradu, a postupak ispitivanja je još u toku. Hapšenje nije po poternici MUP-a Srbije, već smo dobili informaciju da je lice naoružano. Prilikom legitimisanja, pružao je otpor i posegnuo za vatrenim oružjem, ali nije stigao da ga upotrebi - potvrdio je za Telegraf zamenik regionalnog direktora KPS-a regiona Mitrovica Ergin Medić.

KPS je večeras oko 20.30 sati obavila i pretres jednog stana u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, a akcija povezana je sa hapšenjem D. Š. Policajci su sa nekoliko vozila i pancirima ušli su u jedan od ulaza u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, dok su prizor posmatrali okupljeni građani koji su sedeli u okolnim lokalima. Za sada nije poznato da li je policija nešto pronašla tokom ovog pretresa.

Perović je 22. oktobra prošle godine ubijen u "sačekuši" na uglu ulica Narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu, u obračunu navijačkih grupa Partizana. Perović je u obračunu ranjen u kuk, a zbog obilnog krvarenja preminuo je odmah po prijemu u bolnicu.

 

(Telegraf.rs)