Šta govore naslovne strane dan posle evropskog masakra? Jedan detalj je baš upečatljiv (FOTO)

Naslovne strane najvećih svetskih medija, poput Tajmsa i Dejli Mejla, danas izveštavaju o nemilom događaju koji je potresao Evropu i svet

Glavna vest u svim svetskim medijima danas je teroristički napad u Berlinu kada je terorista kamionom uleteo u masu ljudi, koji su bili okupljeni na Božićnom marketu. U napadu je stradalo najmanje 12, a povređeno 48 osoba.

BLOG UŽIVO: Ponovio se jezivi scenario iz Nice. Uhapšen vozač kamiona smrti u Berlinu, policija upala u izbeglički kamp!

Naslovne strane najvećih svetskih medija, poput Tajmsa i Dejli Mejla, danas izveštavaju baš o ovom nemilom događaju koji je potresao Evropu i svet.

Ruski ambasador ubijen pred kamerama, ubica urlao ALAHU AKBAR, uhapšene majka i sestra napadača!

Na naslovnicama se nalazi "kamion smrti" kojim je terorista uleteo u masu, a naslovi su uglavnom identični - "pokolj na božićnom marketu".

Pored ovog terorističkog napada,  juče je u Ankari tokom otvaranja izložbe ubijen ruski ambasador Andrej Karlov. Kako prenosi RT, napadač na ambasadora je ubijen, a reč je o policajcu koji je radio u Ankari.

Sneg u Sahari najavio veliku katastrofu! Nije ga bilo od 1979, a onda je pao baš kobnog 19. decembra!

- MI GINEMO U ALEPU, VI ĆETE OVDE –  uzvikivao je muškarac koji je ubio ruskog ambasadora Andreja Karlova, koji je kasnije identifikovan kao turski policajac Mert Altintas (22).

Interesantna je činjenica da je većini svetskih medija bitniji masakr u Berlinu, dok je ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj stavljeno u drugi plan.

Pogledajte naslovne stranice nekih od najvećih stranih medija:

(Telegraf.rs)