LUDILO NA HORGOŠU: Policija uhvatila albansku porodicu sa 40 KILOGRAMA HEROINA

U podu ispod patosnice ispred suvozačkog sedišta primećena metalna ploča koja nije fabrička

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš zajedno sa policijom sprečili pokušaj da iz zemlje bude prokrijumčareno više od 39 kilograma heroina i uhapsili tri Albanca S. C.,  B.C., i I.C., kojima je određeno zadržavanje do 48 časova.

FILMSKA POTERA U KOVILJU: Čovek (52) zatekao provalnike, pa krenuo da se obračuna sa njima. Počela je mučka borba!

Ponovo zaplenjena droga na Jarinju: Na početku je sve delovalo kao rutinska kontrola

Prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa za carinjenje, u ponedeljak je zaustavljen automobil „Nišan“ albanskih registarskih oznaka, kojim je troje albanskih državljana putovalo iz Albanije ka Mađarskoj.

Radi se najverovatnije o porodici.

Automobil je izdvojen za detaljnu kontrolu, pa je najpre u podu ispod patosnice ispred suvozačkog sedišta primećena metalna ploča koja nije fabrička.

Kada je skinuto suvozačko sedište i otvorena pomenuta naknadno umetnuta ploča, u šupljini poda vozila je uočeno je 47 paketa obmotanih žutom lepljivom trakom, koji su oblikom i načinom pakovanja ukazivali na to da se radi o nekom narkotiku i jedan paket bele boje takođe sumnjivog sadržaja.

Između paketa su se protezali žica i kanap, čija namena u prvom trenutku nije bila poznata.

Iz bezbednosnih razloga dalja kontrola je obustavljena do dolaska kontra-diverzione ekipe MUP-a, dok je policija obezbedila lice mesta.

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, saopstio je MUP.

(Telegraf.rs)