Amerikanac ODLEPIO ZA SRBIJOM, njegova verenica preklinje: Ova muzika mora da prestane!

- U poslednjih godinu dana on ne prestaje da sluša srpske ratne pesme - kaže strankinja koja je sa verenikom nekoliko puta posetila Srbiju

Inostrani par koji je nekoliko puta posetio Srbiju doživotno će je pamtiti. Osim po provodu, hrani i lepotama, on će je pamtiti po našim ratnim pesmama i psovkama koje su ga zaludele, a ona po istim tim pesmama koje su joj postale noćna mora. Zato traži pomoć.

Kako izgleda Srbija u očima jedne mlade Ruskinje

700.000 TURISTA I 1.400.000 NOĆENJA: Beograd za devet dana obara rekord

Na sajtu za razmenu i deljenje informacija Reddit juče je devojka, koja je sa svojim verenikom posetila Srbiju, ostavila komentar pod naslovom "Ova muzika mora da prestane".

- Verenik i ja smo posetili prelepu zemlju Srbiju pre nekoliko godina. Bilo je to neverovatno iskustvo. Toliko smo je zavoleli da smo se nekoliko puta vraćali. Upoznali smo i nove prijatelje sa kojima smo ostali u stalnom kontaktu, a i jezik smo počeli da učimo. Međutim, mislim da su mom partneru isprali mozak nekom ideologijom. U početku sam mislila da je šalu, ali tokom vremena, a naročito u poslednjih godinu dana on ne prestaje da sluša srpske ratne pesme. Šta više, sve više je sluša. Razumem da su neke pesme privlačne, ali ovo mora da prestane - piše strankinja koja je posetila Srbiju.

Ona dodaje da je pokušala da razgovara sa njima ali uzalud.

- Takođe, nedavno je naručio i srpsku zastavu i planira da je stavi na zid u našem stanu. Sada na srpskom goviri "šta" sve vreme i umesto "fuck" sve mu je "j... ga".   Zabrinuta sam jer je njegova ljubav prema Srbiji otišla daleko.

(Telegraf.rs)