Dragan Jovanović Gidra sahranjen juče na groblju u Novom Sadu

Od Jovanovića su se juče oprostili porodica, kao i brojni prijatelji. Na večni počinak ispraćen je uz pesmu Džeja Ramadanovskog “Nedelja”, koju je odsvirao tamburaški orkestar

Dragan Jovanović Gidra, koga je Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala “Moja kafanica”, nasmrt pretukao u sredu ujutru, sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Uhapšen i saučesnik: Policija privela osumnjičenog za pomaganje u ubistvu Dragana Jovanovića Gidre

Od Jovanovića su se juče oprostili porodica, kao i brojni prijatelji. Na večni počinak ispraćen je uz pesmu Džeja Ramadanovskog “Nedelja”, koju je odsvirao tamburaški orkestar.

Dan pre Gidre na istom groblju je sahranjen i njegov prijatelj Dario Roklicer, koga je Josić takođe nasmrt pretukao drvenom palicom. Ubici je određen jednomesečni pritvor, kao i Miroslavu Kneževiću, koji se sumnjiči da mu je pomogao posle zločina, prenosi Alo.

Osumnjičeni Josić na saslušanju nije izneo odbranu, pa pravi motiv tuče ispred lokala, koja se pretvorila u dvostruko ubistvo, zasad nije poznat. Navodno je tuču zbog muzike izazvao Roklicer, dok policija ispituje i navodnu osvetu, pošto je Josićevog kolegu Jovanović ranio u jednom obračunu pre osam godina.

(Telegraf.rs)